HIDRAULIČNI ALATI d.o.o.

Projektiranje, proizvodnja, prodaja i servis hidrauličnih agregata i alata

Hidraulični alati d.o.o.

Imotska 23

10010 Novi Zagreb

sc agr
Logo

Veliki izbor profesionalnih hidrauličnih i pneumatskih alata, hidrauličnih agregata te rezervnih dijelova proizvođača:

Stanley_logo

hopkinslogo1

Spitznas logo

New logo

Hidraulični Alati predstavljaju i nude širok spektar hidrauličnih alata, hidrauličnih agregata, hidrauličnih rješenja i uređaja za upotrebu u različitim djelatnostima. Proizvodi predstavljaju vrhunska dostignuća razvoja građevinskih strojeva čija je osnova hidraulični pogon. Energetske stanice (benzinski, diesel i elektrohidraulični agregati) pokreću: otkopne čekiće, bušilice, užetna vitla, vibronabijače, lančane pile za drvo i beton, kružne pile za asfalt i beton, moment ključeve, potopne pumpe, alternatore, podvodne hidraulične alate i ostale hidraulične alate. VELIKE SU PREDNOSTI OVIH STROJEVA i alata U USPOREDBI S POSTOJEĆIM NA KOMPRIMIRANI ZRAK ILI IZRAVNO PRIKLJUČENIH NA ELEKTRIČNU ENERGIJU. TO SE POSEBNO ODNOSI NA MALE GABARITE , PRIKLADNU TEŽINU, NISKE POGONSKE TROŠKOVE, SIGURNOST I LAKOĆU UPORABE, JEDNOSTAVNOST IZVEDBE UZ VRLO NISKE CIJENE, A VISOKU PROIZVODNOST, Praktični su i mobilni za upotrebu u poslovima građevinske niskogradnje i visokogradnje. EFIKASNO se adAptiraju na hidraulične izvore građevinskih strojeva (bageri, rovokopači i sl.). Većina ih je pogodna za podvodnu i podzemnu upotrebu.

agr_3agr_1ejectormhaFrezaFreza2_2HIdraulicni alati AOT30-80_1Prihvat priklučka SKIL736naSDSmax svrdlo

Niže su navedeni alati i uređaji koje nudimo i naše proizvode koje možete vidjeti ovdje.

 

 

 
Stanley_logo

STANLEY hidraulični agregati i kopneni alati

Proizvodni program firme sa preko 150 g. dugom tradicijom STANLEY HYDRAULIC TOOLS iz SAD-a, proizvođača hidrauličnih agregata i hidrauličnih ručnih kopnenih alata (hidraulični čekići, bušilice, pile, pumpe za čistu i muljnu vodu, udarni ključevi i ostalo), rezervnim dijelovima i priborom za trenutne modele i modele koji više nisu isporučivi. Više o alatima vidite ovdje.                                                                               

br87_1Stanley HD45Stanley IW24HP210sm20

 

 
Stanley_logo

STANLEY podvodni hidraulični alati

Kompletan program hidrauličnih agregata, hidrauličnih ručnih alata, priborom namijenjenim za podvodnu upotrebu i rezervnim dijelovima za trenutne modele i modele koji više nisu isporučivi. Više o alatima vidite ovdje.                                           

gr29_subhd45_subBR87uw

 
hopkinslogo1

 

 

                                                                                                                 

EC HOPKINS hidraulični agregati i alati

Kompletan program proizvođača EC HOPKINS koji u svojoj dugogodišnjoj tradiciji ima širok asortiman hidrauličnih alata, hidrauličnih agregata, opreme i specijalnih hidrauličnih alata za upotrebu u građevinskim radovima, podvodnim radovima, specijalnim radovima na rezanjima betonskih konstrukcija i u naftnoj te plinskoj industriji. Unutar svog proizvodnog asortimana nudi standardne hidraulične agregate, namjenske hidraulične agregate prema zahtjevima i specijalne hidraulične proizvode. Više o alatima i agregatima vidite ovdje.

HO_VHP502MKIIHOP_LCD_uwHO_GR05HO_DP80

 

 

      Spitznas logo

 

SPITZNAS power tools

Kompletan program proizvođača SPITZNAS kvalitetnih hidrauličnih, pneumatskih alata i opreme za kopnenu, podvodnu i podzemnu upotrebu sa tradicijom proizvodnje dužom od 100 godina. Alati i oprema se koriste uspješno u građevinskim, pomorskim, rudarskim i proizvodnim djelatnostima. Alati su izvedeni i ATEX izvedbama. U prodajnom asortimanu nudimo i rezervne dijelove za trenutne proizvode i proizvode koji više nisu isporučivi. Više o alatima vidite ovdje.                                                                                                           

 

untitled_1512200050_Stichsäge_Hydraulik_01224060010_Schlagbohrhammer_Hydraulik_01297f7ee94a

New logo

 

TMA Hydraulic and Electric winches” proizvođač hidrauličnih i električnih vitla za različite aplikacije i zahtjeve korisnika

- Veliki izbor hidrauličnih i električnih vitlova za dizanje i ugradnju na dizalice i povlačenje

- Veliki izbor vitla za brodske, utovarne i bušaće dizalice

- Vitla u ATEX izvedbi

Više o vitlima vidite ovdje.

 

Compact Winches
Electric Winches
Marine Winches
Pulling Winches

atex

Heavy Duty Winches

Personnel Lifting Winch
[Naslovnica]